Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille

Suklaakuorrutettu lakritsi

Kaikki suodattimet
34 Tuotteet
Esittelyssä olevat tuotteet
Näytetään / 34

Vuonna 2009 Johan Bülow yhdessä tuotantopäällikkö Tagen kanssa sai ajatuksen gourmet-lakritsin päällystämisestä suklaalla. Islantilaiset tunsivat jo lakritsin suklaalla kuorruttamisen konseptin, mutta Johan ja Tage halusivat viedä ajatuksen uudelle tasolle.

Kyse on täydellisen, oikeanlaisen suklaan ja lakritsin yhdistelmän luomisesta. Nykyään kartoitamme tumman suklaan, maitosuklaan, valkosuklaan ja dulce-suklaan lumoavia mahdollisuuksia lakritsiin yhdistettynä. Tässä kategoriassa on A–F-tuotteita, jotka muodostavat Classic-valikoimamme.

Nauti A - THE ORIGINAL -makeisten maitosuklaaseen kiedotusta ja hienolla lakritsijauheella kuorrutetusta makeasta lakritsista. Tai ehkä pidät B - PASSION FRUIT -makeisten hapokkuudesta passionhedelmän yhdistyessä herkulliseen valkosuklaaseen luoden täydellisen makean ja hedelmäisen kokonaisuuden.

Kaikki kaakaota sisältävät ainesosat ovat eettisistä ja kestävistä lähteistä Cocoa Horizons Foundation -säätiön alaisuudessa. Cocoa Horizons -ohjelman tavoitteena on parantaa kaakaon viljelijöiden ja heidän yhteisöjensä toimeentuloa edistämällä kestävää, yrittäjähenkistä viljelyä, parantamalla tuottavuutta ja kehittämällä yhteisöjä, jotka suojelevat sekä luontoa että ihmisoikeuksia.

suodattimet
Reset