Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille

YLEISET TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ TIETOA

Lakrids by Johan Bülow Oy Stockmann Lakrids by Johan Bülow 1krs Aleksanterinkatu 52 00100 Helsinki Finland Org.nr. 2796128-2

S-posti: [email protected] Puhelin: +358 75 3252880 Perustamispäivä: 1/1 2010

MAKSU

Maksuvälineiksi hyväksymme seuraavat kortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express ja MobilePay.

Ylimääräisiä maksuja ei peritä tehdessäsi ostoksia sivustolla lakridsbybulow.fi Kun maksu veloitetaan tililtäsi lakridsbybulow.fi lähettää tuotteet sinulle. Tililtäsi ei koskaan veloiteta suurempaa summaa kuin se, jonka olet hyväksynyt kaupan yhteydessä.

Kaikki hinnat ilmoitetaan Euroina (EUR). Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta, ei kuitenkaan jo tehtyjen kauppojen osalta. Arvonlisäveroa ei palauteta toimitettaessa tuotteita EU:n ulkopuolelle. EU:n ulkopuolelle toimitettaessa tuotteiden hintoihin lisätään ylimääräiset lähetyskulut. Lakrids by Bülow A/S ei sitoudu maksamaan paikallisia veroja tai muita maksuja.

TOIMITUSHINNASTO

Suomi: 15 € Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksista

EU-maat: 15 € Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksista

EU: n ulkopuoliset maat: 15 € Ilmainen toimitus yli 70 euron ostoksista

HUOM: Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki paikalliset tullimaksut.

TOIMITUSAIKA

Osoitteet Suomessa: 5-10 arkipäivää. Osoitteet Tanskassa: 1-4 arkipäivää. Muut maat: 2-14 arkipäivää.

Huomionarvoista: Erityisen kiireisinä aikoina, akuuteissa sairaustapauksissa, UPS:n/Post Nordin sisäisten toimitusongelmien ja muiden vastaavien tilanteiden vuoksi toimitusajat saattavat olla tavanomaista pidemmät.

TRACK & TRACE

Saat aina seurantanumeron, jonka avulla voit seurata lähetyksesi kulkua.

JOS HALUAT PALAUTTAA OSTOKSESI PALAUTUSOIKEUS

Lakridsbybulow.fi-verkkokaupan ostoksilla on 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä alkaen, kun tuote on vastaanotettu.

Peruutusoikeus päättyy 14 päivän jälkeen siitä:

kun olet vastaanottanut tuotteen saat viimeisen tuotteen samaan aikaan tilatusta, mutta useassa erässä toimitettavasta tuote-erästä saat viimeisen osan tai tuotteen samaan aikaan tilatusta tuote-erästä, joka koostuu useammasta osasta. Sinun tulee viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta ilmoittaa meille, että haluat peruuttaa kaupan. Ilmoita asiasta sähköpostitse tai puhelimitse: [email protected] / 31 31 08 41. Ilmoita selvästi, että haluat käyttää tuotetta koskevaa palautusoikeutta. Voit myös käyttää palautuslomakettamme ja lähettää tuotteen paluupostissa. Lomake löytyy tästä:

Tuotetta ei voi palauttaa ilman palautusilmoituksen tekemistä.

PALAUTTAMINEN

Lähetä tilaamasi tuotteet meille viipymättä ja viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut haluavasi palauttaa tuotteet. Palautettavien tuotteiden lähetyskulut jäävät sinun maksettavaksesi. Palauttaessasi tuotteita sinun tulee huolehtia siitä, että ne on pakattu kunnolla. Tuotteiden ajoissa palauttaminen on myös sinun vastuullasi.

Palautusoikeus raukeaa, jos tuotetta ei voi terveys- ja hygieniasyistä enää palauttaa.

Tuotteiden palautusosoite on:

Postnord TPS A/S Nordhøj 12 4600 Køge Denmark Att: LAKRIDS BY BÜLOW

Sovittuasi asiasta ennakkoon voit palauttaa tuotteet myös yllä olevaan osoitteeseen ilmoittamalla siitä selkeästi.

PALAUTETTAVAN TUOTTEEN KUNTO

Vastaat tuotteen arvon mahdollisesta alenemisesta vain siltä osin, mikä johtuu muusta kuin pakkauksen välttämättömästä avaamisesta sen laadun toteamiseksi. Voit siis perehtyä tuotteeseen samalla tavalla kuin fyysisessä myymälässä.

Jos tuotetta on kokeiltu enemmän kuin edellä mainitussa kuvauksessa se luokitellaan käytetyksi, jolloin sinulle palautetaan vain tuotteen jälleenmyyntiarvoa koskeva hinta.

Saadaksesi takaisin koko myyntisumma sinun on toimittava samalla tavalla kuin toimisit fyysisessä myymälässä. Saat tutustua tuotteeseen, mutta et ottaa sitä käyttöön.

MYYNTISUMMAN PALAUTTAMINEN

Jos haluat perua kaupan, sinulle palautetaan koko myyntisumma. Mikäli palautettava tuote ei ole enää uudenveroinen, palautettavasta summasta vähennetään sen arvon alenemista vastaava määrä.

Jos käytät palautusoikeuttasi, palautamme sinulle viipymättä koko myyntisumman mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta muusta kuin tarjoamastamme edullisimmasta toimitustavasta aiheutuvia erikoiskustannuksia) viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olet ilmoittanut meille kaupan perumisesta. Palautamme myyntisumman samalla tavalla, jolla olet maksanut ostoksesi, ellei muusta ole erikseen sovittu.

Meillä on oikeus maksaa palautussumma vasta sitten, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen ellet ole sitä ennen toimittanut todisteita siitä, että tuote on matkalla.

MITÄ PALAUTUSTOIMITUKSEN PITÄÄ SISÄLTÄÄ?

Liitä mukaan kopio tilausvahvistuksesta. Toimitus sujuu nopeammin, jos liität mukaan yrityksemme palautuslomakkeen.

Huomioi, että emme hyväksy myöhässä lähetettyjä palautuksia.

REKLAMAATIOT

Ostoksiin voidaan soveltaa kauppalain poikkeustilanteita.

Tehdessäsi ostoksia lakridsbybulow.fi-verkkokaupassa sinulla on aina 24 kuukauden reklamaatio-oikeus. Sen perusteella tuote voidaan joko korjata tai vaihtaa, kauppa voidaan perua tai tuotteen hintaa voidaan alentaa tilanteesta riippuen.

Edellytyksenä on luonnollisesti, että reklamaatio on aiheellinen ja ettei tuotteessa oleva vika ole aiheutunut vääränlaisesta käytöstä tai muusta haitallisesta toiminnasta.

KUINKA NOPEASTI TULEE REKLAMOIDA?

Tuotteessa olevasta viasta tulee reklamoida “kohtuullisessa ajassa” sen jälkeen, kun vika on havaittu. Jos teet valituksen kahden kuukauden sisällä virheen havaitsemisesta, valitus on aiheellinen.

Pyydämme näissä tapauksissa ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

KORVAAMME KOHTUULLISET TOIMITUSKULUT

Jos reklamaatio on aiheellinen, korvaamme luonnollisesti (kohtuulliset) toimituskulut.

Lähetä tuotteet osoitteeseen Lakrids by Bülow A/S Attn: Kundeservice Sydholmen 5 2650 Hvidovre Danmark

LÄHETTÄESSÄSI MEILLE TUOTTEITA TARVITSEMME SEURAAVAT TIEDOT

Kun palautat tuotteen, ilmoita mahdollisimman yksityiskohtaisesti mikä siinä on vialla.

Huomioi, että emme hyväksy myöhässä lähetettyjä palautuksia/reklamaatioita.

Muista, että tuotteet täytyy aina palauttaa hyvin pakattuina. Muista myös pyytää lähetyksestä kuitti, jotta voimme korvata kulut sinulle.

VALITUKSET

Jos sinulla on valituksen aihetta ostamastasi tuotteesta, ota yhteys osoitteeseen [email protected]. Jos emme pääse sopimukseen asiasta, voit tehdä valituksen osoitteeseen:

Kuluttajavalitukset Carl Jacobsens vej 35 2500 Valby [email protected] Puh. 41 71 50 00 kfst.dk

Voit myös käyttää EU-komission valitusportaalia verkossa. Tämä on kuitenkin aiheellista vain, jos asut Tanskan ulkopuolella. Valitusportaali löytyy osoitteesta: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

LAKRIDS LOVERS -EHDOT

Nämä ehdot koskevat erityisesti LAKRIDS LOVERS -jäsenyyttäsi, ja ne on päivitetty viimeksi 7. heinäkuuta 2021. On tärkeää, että luet ne huolellisesti ennen LAKRIDS LOVERS -jäseneksi liittymistä.

Näitä ehtoja sovelletaan, kun rekisteröidyt LAKRIDS LOVERS -jäseneksi.

LAKRIDS LOVERSin tarjoaa LAKRIDS BY BÜLOW, jonka osoite on Sydholmen 5, 2650 Hvidovre, DENMARK, ja johon voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Mikä on LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS on lakritsin ystäville tarkoitettu makupaneeli, joka tarjoaa pääsyn valikoimaan TREATS-makuja – eksklusiivisista MINI-makupaloista kampanjoihin, jotka ovat vain LAKRIDS LOVERS -jäsenten saatavilla.

Miten sinusta tulee osa LAKRIDS LOVERS -yhteisöä?

LAKRIDS LOVERS -jäsenyys on vapaaehtoista, eikä siihen liity sitoutumisaikaa. Voit liittyä LAKRIDS LOVERS -jäseneksi verkkosivustomme kautta. Osallistuaksesi LAKRIDS LOVERS -ohjelmaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta pyydetään yhteystietoja. Lisätietoja siitä, miten käsittelemme näitä tietoja, on jäljempänä kohdassa "Henkilötietojesi käsittely". Sen jälkeen saat kirjautumistunnuksen ja ainutlaatuisen LAKRIDS LOVERS ID -tunnuksen. Kun teet ostoksia myymälöissämme, voit antaa LAKRIDS LOVERS -tunnuksesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, jotta pääset käsiksi TREATS-tuotteisiisi ostoksesi yhteydessä. Tarvitset suomalaisen matkapuhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, jotta voit liittyä Suomen LAKRIDS LOVERS -jäseneksi.

Suojaa LAKRIDS LOVERS -tunnuksesi ja salasanasi, äläkä luovuta niitä muille kuin meille. Älä anna muiden käyttää rekisteröitymistietojasi ja salasanaasi päästäksesi sivustollemme. Hyväksyt, että ilmoitat meille välittömästi, jos huomaat rekisteröintitietojesi tai salasanasi luvattoman käytön tai huomaat jonkin muun tietoturvaloukkauksen.

LAKRIDS LOVERS -edut

LAKRIDS LOVER -jäsenenä tarjoamme valikoiman TREATS-herkkuja. Pidätämme oikeuden keskeyttää tai muuttaa näiden TREATS-tuotteiden osia ja sivuston sisältöä milloin tahansa oman harkintamme mukaan ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki TREATS-tuotteet ovat saatavuuskohtaisia. Merkittävistä muutoksista TREATS-tuotteisiin ilmoitetaan kirjallisesti ilmoitetussa sähköpostiviestissä 1 kuukauden varoitusajalla. Siksi on tärkeää, että pidät yhteystietosi ajan tasalla.

TREATS-tuotteita voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset eivät ole olennaisia.

Näin otamme sinuun yhteyttä

Kun liityt LAKRIDS LOVERS -jäseneksi, pyydämme muun muassa suostumustasi siihen, että voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse kohdennetulla markkinointiviestinnällä, joka sisältää tietoa LAKRIDS BY BÜLOW -tuoteuutuuksista, erikoiskampanjoita, kyselyjä, kilpailu- ja tapahtumakutsuja yms. Suostumuksen antaminen on vapaaehtoista, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa maksutta käyttämällä kunkin sähköpostiviestin peruutuslinkkiä tai ottamalla yhteyttä [email protected]

.

Jos et halua antaa suostumustasi, emme voi lähettää sinulle tietoja LAKRIDS BY BÜLOW -tuoteuutuuksista, erikoiskampanjoista, kyselyistä, kutsuista kilpailuihin ja tapahtumiin jne. Siksi toivomme, että annat meille suostumuksesi.

Henkilötietojesi käsittely

LAKRIDS BY BÜLOW on rekisterinpitäjä henkilötiedoillesi, jotka annat rekisteröityessäsi LAKRIDS LOVERS -jäseneksi. Kun rekisteröidyt LAKRIDS LOVERS -jäseneksi, käsittelemme henkilötietojasi hallinnoidaksemme LAKRIDS LOVERS -tiliäsi ja viestiäksemme kanssasi TREATS-tuotteista sekä erityisistä kampanjoista ja tarjouksista LAKRIDS LOVERS -jäsenille.

Käsittelyn perusteet

Käsittelemme henkilötietoja ensisijaisesti yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan ja tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan mukaisesti, kun arvioimme, että käsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, jotka ylittävät rekisteröidyn edut.

Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, esimerkiksi uutiskirjeen tilauksen yhteydessä, oikeusperustamme ovat tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta ja tietosuojalain 6 artiklan 1 kohta.

Alla voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi. Kun käytät sivustoa lakridsbybulow.fi, noudatamme tietosuojakäytäntöämme ja näitä ehtoja.

LAKRIDS LOVERS -tilisi hallinta

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme hallinnoida LAKRIDS LOVERS -tiliäsi, antaa sinulle pääsyn TREATS-tuotteisiisi ja viestiä kanssasi LAKRIDS LOVERS -tilistäsi.

Käsittelemme seuraavia tietoja yllä mainittuja tarkoituksia varten:
• Yhteystiedot, jotka annat rekisteröityessäsi LAKRIDS LOVERS -jäseneksi ja päivittäessäsi profiiliasi, mukaan lukien nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero • LAKRIDS LOVERS ID • Tiedot ostoksistasi LAKRIDS BY BÜLOW -myymälöissä ja osoitteessa lakridsbybulow.fi, kun tunnistaudut • Tiedot, jotka kerätään, kun otat meihin yhteyttä LAKRIDS LOVERS -tiliisi liittyen

Sosiaalisen median käyttö

Käytämme sosiaalista mediaa, kuten Facebookia, viestiäksemme LAKRIDS LOVERS -jäsenten kanssa.

Jos sosiaalisen median liitännäisten tai sosiaalisen median linkkien käytön yhteydessä kerätään ja luovutetaan henkilötietoja, oikeuskäytännön mukaan LAKRIDS BY BÜLOW:sta tulee "yhteisrekisterinpitäjä" esimerkiksi Facebookin kanssa verkkosivuston kautta tapahtuvassa henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä. Facebook on kuitenkin itse rekisterinpitäjä, joka vastaa Facebookin henkilötietojen jatkokäsittelystä.

LAKRIDS BY BÜLOW noudattaa tietosuojaviranomaisen yhteistä tietosuojavastuuta koskevia ohjeita, ja LAKRIDS BY BÜLOW pyrkii parhailla mahdollisilla välineillä varmistamaan, että saat tietoa henkilötietojesi käsittelystä, kun vierailet verkkosivustolla. Yritämme muiden yritysten kanssa jatkuvasti olla yhteydessä Facebookiin yhteisen tietosuojavastuun säätelemiseksi.

Facebook on julkaissut "Facebook Insights -liitteen yhteisestä tietosuojavastuusta.

Mitä henkilötietoja Facebook kerää?

Verkkosivustolla käyttämästäsi toiminnasta riippuen, mukaan lukien evästeiden hyväksyntä, LAKRIDS BY BÜLOW ja Facebook voivat vastaanottaa seuraavia henkilötietoja sinusta:

• Tykkäätkö sivustosta tai oletko käyttänyt muita reaktioita sivustolla • Sivustolle jättämäsi kommentit • Vierailusi verkkosivustolla • Käyttäytymisesija kiinnostuksen kohteesi sivustolla Facebook käyttää tietoja myös kerätäkseen tilastotietoja kävijöiden toiminnasta sivustolla. Tätä tarkoitusta varten Facebook on asettanut laitteellesi evästeitä, kun vierailet verkkosivustolla, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi.

Lisätietoja Facebookin evästeiden käytöstä verkkosivustolla on Facebookin yleisessä evästekäytännössä.

Kohdennettu markkinointi ja tilastot

Käsittelemme myös jäsentiliisi liittyviä henkilötietojasi markkinointia ja profilointia varten, jotta voimme kohdistaa markkinointimme paremmin sinulle ja kiinnostuksen kohteisiisi. Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä profilointia varten. Jos et halua, että henkilötietojasi käytetään kohdennettuun markkinointiin ja profilointiin, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Käsittelemme edellä kohdassa "LAKRIDS LOVERS -tilisi hallinta" mainittuja tietoja sekä seuraavia tietoja yllä mainittuja tarkoituksia varten:

• Tiedot siitä, mitä uutiskirjeitä avaat ja napsautat • Tiedot siitä, millä lakridsbybulow.fi-sivuston sivuilla vierailet sisäänkirjautuneena ja mitä tuotteita napsautat ja lisäät ostoskoriin • Muut LAKRIDS LOVERS -tiliisi liittyvät tiedot, kuten sukupuoli, kiinnostuksen kohteet • Tietoja kilpailuista, joihin osallistut • Tuotearviot, jotka kirjoitat osoitteessa lakridsbybulow.fi • Evästeiden kautta kerätyt tiedot siinä määrin kuin olet erikseen antanut suostumuksesi evästeiden käyttöön

Oikeutesi

Sinulla on aina oikeus nähdä, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet, ja voit milloin tahansa pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan tietosi, jos ne ovat virheellisiä, puutteellisia tai merkityksettömiä. Voit myös milloin tahansa itse muuttaa perustietojasi henkilökohtaisessa profiilissasi osoitteessa lakridsbybulow.fi.

Sinulla on myös oikeus tietojen siirrettävyyteen (eli oikeus saada henkilötietosi koneellisesti luettavassa muodossa) ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on myös oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelystä. Katso lisätietoja jäljempänä olevasta kohdasta "Valitusoikeus".

Huomautamme, että sinua voidaan pyytää esittämään henkilöllisyystodistus, jos pyydät pääsyä henkilötietoihisi tai niiden luovuttamista. Näin varmistamme, ettemme luovuta henkilötietoja valtuuttamattomille henkilöille.

Kilpailuun osallistuminen

Käsittelemme kilpailuihin osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja voidaksemme viestiä kanssasi ja lähettää sinulle mahdollisia palkintoja.

Kilpailujen osallistumisehdot käyvät ilmi kilpailukohtaisista tiedoista.

Muut ehdot

Nämä ehdot säätelevät kaikkia LAKRIDS LOVERS -tiliisi ja TREATS-tuotteisiisi liittyviä asioita, mikä tarkoittaa, että et voi väittää, että olemme antaneet muita kuin näissä ehdoissa mainittuja lausuntoja tai takuita. Huomaa, että LAKRIDS BY BÜLOW:n yleiset kauppaehdot, jotka ovat saatavilla verkkosivustollamme, säätelevät LAKRIDS BY BÜLOW:n tuotteiden tai palveluiden ostoa, ja LAKRIDS BY BÜLOW:n yleinen tietosuojakäytäntö täydentää näissä ehdoissa annettuja tietoja henkilötietojen käsittelystä. LAKRIDS BY BÜLOW:n yleinen tietosuojakäytäntö on luettavissa täällä Tietosuojakäytäntö.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Tanskan lainsäädännön mukaisesti. Kaikki näistä ehdoista johtuvat tai niihin liittyvät erimielisyydet (mukaan lukien sopimuksen ulkopuoliset erimielisyydet tai väitteet) ovat Tanskan tuomioistuinten alaisia.

Irtisanominen

Pidätämme oikeuden irtisanoa LAKRIDS LOVERS -tilisi kirjallisella ilmoituksella, jos rikot näitä ehtoja tai jos käytät TREATS-tuotteitasi väärin. Pidätämme oikeuden muuttaa tai lopettaa tämän ohjelman milloin tahansa kolmen kuukauden irtisanomisajalla. Pidätämme myös oikeuden muuttaa tai lopettaa LAKRIDS LOVERS -tilin tai siihen liittyvän tilin välittömästi, jos paikallinen lainsäädäntö niin edellyttää. Voimme muuttaa sekä TREATS-tuotteita että ehtoja. Ilmoitamme olennaisista muutoksista 1 kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

LAKRIDS LOVERS -jäsenyytesi ei sido mihinkään, ja voit peruuttaa LAKRIDS LOVERS -jäsenyytesi milloin tahansa. LAKRIDS LOVERS -tilisi irtisanominen ja sulkeminen on tehtävä LAKRIDS LOVERS -tilin kautta, johon pääset verkkosivustoltamme.

Valitusoikeus

Jos olet sitä mieltä, että olemme rikkoneet voimassa olevia tietosuojasääntöjä henkilötietojesi käsittelyssä, pyydämme sinua ensin ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected], jotta voimme ottaa kantaa valitukseesi.

Käytämme evästeitä osoitteessa lakridsbybulow.fi

Kun vierailet osoitteessa lakridsbybulow.fi, tallennamme laitteellesi yhden tai useamman evästeen siinä määrin kuin olet hyväksynyt evästeet. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka voi sisältää henkilötietoja, kuten IP-osoitteesi. Sitä käytetään tietokoneesi tai matkapuhelimesi tunnistamiseen, jotta voimme esimerkiksi kerätä tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme. Lue lisää evästeiden käytöstä ja siitä, miten voit ottaa evästeet käyttöön tai poistaa ne käytöstä Evästekäytännöistämme.

Huomaa, että kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, voidaan käyttää muuntyyppisiä evästeitä. Lisätietoja on yllä olevassa kohdassa "Sosiaalisen median käyttö".