LIITY

LAKRIDS LOVERS

Tutustu uusiin ja ainutlaatuisiin makuihin, joita on valmistettu luovassa laboratoriossamme vain rajallisesti makuraatimme maisteltavaksi ja arvioitavaksi

MIKÄ ON LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS on makuraatimme kaikille, jotka haluavat jakaa rakkautensa lakritsiin ja osallistua tuotekehitykseemme. Jokaisen ostokerran yhteydessä LAKRIDS BY BÜLOW -myymälässä tai osoitteessa lakridsbybulow.fi saat kaupan päälle vain LAKRIDS LOVERS -jäsenille suunnaatuja erikoismaistiaisia. Jokaisen maistiaisen takana on QR-koodi, jonka avulla voit antaa palautetta ja auttaa näin muovaamaan tuotteen tulevaisuutta.

LAKRIDS LOVERS -ERIKOISTUOTTEET

Kokeile LAKRIDS LOVERS -makuja. Niitä on saatavilla vain rajoitettu erä. Jaa mielipiteesi tuotteen mausta skannaamalla tuotteen QR-koodi ja liity muovaamaan sen tulevaisuutta.

LAHJANÄYTE JOKA OSTOKERRALLA

LAKRIDS LOVER -jäsenenä saat joka kerta ostaessasi myymälöistämme ja verkkosivultamme lahjaksi erityisen maistiaisen.

JÄNNITTÄVIÄ KILPAILUJA

Osallistu jännittäviin kilpailuihin, joista voit voittaa ainutlaatuisia LAKRIDS LOVERSien palkintoja ja saada suut makeiksi.

TAPAHTUMAT JA FACTORY EXPERIENCES -TEHDASKOKEMUKSET

Pidä silmällä sähköpostiasi, sillä kutsumme LAKRIDS LOVERSit säännöllisesti mukaan useisiin jännittäviin tapahtumiin, mukaan lukien FACTORY EXPERIENCE -tehdaskokemukset.

VIIMEISIN LAKRIDS LOVERS -TUOTE

SWIRL OF 2023

Sinä VOIT todella saada kaiken!

Onko koskaan ollut vaikeuksia valita kaikkien makujemme välillä? Enää ei tarvitse. SWIRL of 2023 on ensiluokkaisten raaka-aineiden ihmemaa. Sen raaka-aineet on kierrätetty ja käytetty uudestaan ja siitä löytyy kaikkea parasta, mitä pienestä lakritsitehtaastamme tulee. Ainutlaatuinen ja ihastuttava sekoitus kaikenlaisia maukkaita suklaitamme, rapeaa kinuskia, eksoottisia hedelmiä ja gourmet-lakritsia.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysyttävää? Meiltä löydät vastauksia!

Miten voin luoda tilin?

Täytä yllä oleva lomake. Jos olet jo tilannut verkkosivustoltamme, voit kirjautua sisään napsauttamalla kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta ja palauttaa salasanasi tilin aktivoimiseksi.

Mihin voin käyttää tiliominaisuutta?

Käyttäjätilin kautta sinulla on pääsy erilaisiin toimintoihin ja voit tarkastella profiiliisi tietoja. Voit esimerkiksi tarkastella ja muuttaa nimeäsi, asettaa syntymäaikasi, tarkastella aiempia tilauksia, muuttaa osoitteita ja etenkin hallita uutiskirjeen tilauksia. Tarvitset myös tilin liittyäksesi LAKRIDS LOVER -jäseneksi ja saadaksesi TREATS-herkkuja.

Etkö ole saanut sähköpostiviestiä salasanan määrittämiseksi ja/tai tilisi vahvistamiseksi?

Tarkista, ettei sähköposti ole päätynyt vahingossa roskapostisuodattimeesi postilaatikkosi sijaan.

Miksi minun pitäisi olla LAKRIDS LOVER?

Oletko yhtä intohimoinen lakritsin ystävä kuin mekin? Haluatko liittyä mukaan määräämään tuotteidemme kohtalosta? Liity nyt uuteen LAKRIDS LOVERS -makuraatiimme, jossa saat TREATS-erikoisherkkuja.

Voinko luoda tilin liittymättä LAKRIDS LOVERSeihin?

Jos et halua liittyä LAKRIDS LOVERSeihin, peruuta uutiskirje luotuasi ensin tilin. Voit tehdä tämän siirtymällä valikon kohtaan Uutiskirje tilin yleisnäkymässä. Tästä kohdasta voit perua tilauksesi, minkä jälkeen saat lopullisen tilauksen peruutusvahvistuksen sähköpostitse.

Miten saan LAKRIDS LOVERS -näytteen?

Ensin sinun on luotava tili – voit tehdä sen yllä. Jos olet tilannut sivustoltamme aikaisemmin, voit kirjautua sisään napsauttamalla kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta ja palauttamalla salasanasi. Varmista sen jälkeen, että olet kirjautunut sisään ennen kuin lisäät tuotteitamme ostoskoriisi. Siirtyessä koriisi huomaat, että olemme lisänneet myös LAKRIDS LOVERS -maistiaisen.