LIITY

LAKRIDS LOVERS

Tutustu uusiin ja ainutlaatuisiin makuihin, joita on valmistettu luovassa laboratoriossamme vain rajallisesti makuraatimme maisteltavaksi ja arvioitavaksi

VIIMEISIN LAKRIDS LOVERS -TUOTE

SOUR STRAWBERRY

Houkuttelevassa ja hedelmäisessä suupalassa herkulliset, vastapoimitut vihreät mansikat yhdistyvät sitkeään punaiseen lakritsiin. Nauti rapeiden vihreiden mansikoiden raikkaista ja happamista vivahteista, joita hienostunut punainen lakritsi tasapainottaa. Makuelämys on kiedottu pehmeään valkosuklaaseen ja viimeistelty rapealla, kirpeällä ja vihreällä sokerikuorella.

BIRTHDAY CAKE

Syntymäpäivät ovat suosikkijuhlamme - ja mitä syntymäpäiväjuhlat olisivatkaan ilman kakkua? Tämä LAKRIDS LOVERS makeinen on tulkinta perinteisestä tanskalaisesta kerroskakusta kerman, hedelmien ja nonparellien kera. Nauti kerman ja vaniljan täyteläisestä mausta sekä mansikan ja ananaksen hedelmäisistä vivahteista yhdistettynä makeaan lakritsiin kuorrutettuna pehmeällä valkosuklaalla. Ja tietysti nonparelleilla.

filters

Lajittelu:

Tuotteet

#PrimaryImage##2440#

BIRTHDAY CAKE

Keskikokoinen - 295g

19,00 €

PrimaryImage

LÆMON & FRUITY SUMMER

1180g

68,00 €

#PrimaryImage##3012#

SOUR STRAWBERRY

Keskikokoinen - 295g

19,00 €

PrimaryImage

SOUR STRAWBERRY & BIRTHDAY CAKE B

885g

50,00 €

PrimaryImage

SOUR STRAWBERRY & LOVE SELECTION BOX

745g

55,00 €

PrimaryImage

SOUR STRAWBERRY & SALTY

990g

54,00 €

MIKÄ ON LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS on makuraatimme kaikille, jotka haluavat jakaa rakkautensa lakritsiin ja osallistua tuotekehitykseemme. Jokaisen ostokerran yhteydessä LAKRIDS BY BÜLOW -myymälässä tai osoitteessa lakridsbybulow.fi saat kaupan päälle vain LAKRIDS LOVERS -jäsenille suunnaatuja erikoismaistiaisia. Jokaisen maistiaisen takana on QR-koodi, jonka avulla voit antaa palautetta ja auttaa näin muovaamaan tuotteen tulevaisuutta.

LAKRIDS LOVERS -ERIKOISTUOTTEET

Kokeile LAKRIDS LOVERS -makuja. Niitä on saatavilla vain rajoitettu erä. Jaa mielipiteesi tuotteen mausta skannaamalla tuotteen QR-koodi ja liity muovaamaan sen tulevaisuutta.

LAHJANÄYTE JOKA OSTOKERRALLA

LAKRIDS LOVER -jäsenenä saat joka kerta ostaessasi myymälöistämme ja verkkosivultamme lahjaksi erityisen maistiaisen.

JÄNNITTÄVIÄ KILPAILUJA

Osallistu jännittäviin kilpailuihin, joista voit voittaa ainutlaatuisia LAKRIDS LOVERSien palkintoja ja saada suut makeiksi.

TAPAHTUMAT JA FACTORY EXPERIENCES -TEHDASKOKEMUKSET

Pidä silmällä sähköpostiasi, sillä kutsumme LAKRIDS LOVERSit säännöllisesti mukaan useisiin jännittäviin tapahtumiin, mukaan lukien FACTORY EXPERIENCE -tehdaskokemukset.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysyttävää? Meiltä löydät vastauksia!

Miten voin luoda tilin?

Täytä yllä oleva lomake. Jos olet jo tilannut verkkosivustoltamme, voit kirjautua sisään napsauttamalla kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta ja palauttaa salasanasi tilin aktivoimiseksi.

Mihin voin käyttää tiliominaisuutta?

Käyttäjätilin kautta sinulla on pääsy erilaisiin toimintoihin ja voit tarkastella profiiliisi tietoja. Voit esimerkiksi tarkastella ja muuttaa nimeäsi, asettaa syntymäaikasi, tarkastella aiempia tilauksia, muuttaa osoitteita ja etenkin hallita uutiskirjeen tilauksia. Tarvitset myös tilin liittyäksesi LAKRIDS LOVER -jäseneksi ja saadaksesi TREATS-herkkuja.

Etkö ole saanut sähköpostiviestiä salasanan määrittämiseksi ja/tai tilisi vahvistamiseksi?

Tarkista, ettei sähköposti ole päätynyt vahingossa roskapostisuodattimeesi postilaatikkosi sijaan.

Miksi minun pitäisi olla LAKRIDS LOVER?

Oletko yhtä intohimoinen lakritsin ystävä kuin mekin? Haluatko liittyä mukaan määräämään tuotteidemme kohtalosta? Liity nyt uuteen LAKRIDS LOVERS -makuraatiimme, jossa saat TREATS-erikoisherkkuja.

Voinko luoda tilin liittymättä LAKRIDS LOVERSeihin?

Jos et halua liittyä LAKRIDS LOVERSeihin, peruuta uutiskirje luotuasi ensin tilin. Voit tehdä tämän siirtymällä valikon kohtaan Uutiskirje tilin yleisnäkymässä. Tästä kohdasta voit perua tilauksesi, minkä jälkeen saat lopullisen tilauksen peruutusvahvistuksen sähköpostitse.

Miten saan LAKRIDS LOVERS -näytteen?

Ensin sinun on luotava tili – voit tehdä sen yllä. Jos olet tilannut sivustoltamme aikaisemmin, voit kirjautua sisään napsauttamalla kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa käyttäjäkuvaketta ja palauttamalla salasanasi. Varmista sen jälkeen, että olet kirjautunut sisään ennen kuin lisäät tuotteitamme ostoskoriisi. Siirtyessä koriisi huomaat, että olemme lisänneet myös LAKRIDS LOVERS -maistiaisen.