FACTORY EXPERIENCE

VIERAILE LAKRITSITEHTAALLAMME

Kun tulet vierailulle lakritsitehtaallemme, kaikki aistisi aktivoituvat heti kättelyssä astuessasi ovesta sisään. Osallistu matkalle, joka kertoo lakritsista, kiehtovasta yrittäjätarinasta LAKRIDS BY BÜLOW'n takana ja lähes mahdottomasta tehtävästä saada maailma rakastamaan lakritsia.

Pääset kokemaan opastetun kierroksen lakritsitehtaallamme ja muun muassa maistamaan lämpimiä, juuri valmistettuja gourmetlakritseja. Pääset myös maistamaan ainutlaatuisia makuja ja tutustumaan meidän Creative Lab -laboratorioon, jossa jatkuvasti kehitellään ja testataan uusia jännittäviä makuja.

Lippuun sisältyy:

LAKRIDS BY BÜLOW'n SELECTION BOX. Jaa rakkauttasi lakritsiin mitä tyylikkäimmällä tavalla. Uusi SELECTION BOX tarjoaa sinulle ja vieraillesi mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisesta valikoimastamme A, B, C, D, E, F, CRISPY CARAMEL, ja CLASSIC- lakritsia. Se on myös täydellinen lahja, kun haluat hemmotella itseäsi tai rakastasi erityisellä tavalla.

Maksu on mahdollista suorittaa kortilla.

Tietoa:

Kierros on englanniksi ja osallistujia on enimmillään 20 henkeä.

Vähimmäisikä: 7 vuotta

Koska FACTORY EXPERIENCE -kierroksella vieraillaan myös aktiivisen tuotannon puolella, se ei sovellu alle 7-vuotiaille lapsille. Tämä koskee myös vauvoja.

Toivotamme sinut tervetulleeksi FACTORY EXPERIENCE -tapahtumaan.

Missä:

LAKRIDS BY BÜLOW
Sydholmen 5
2650 Hvidovre
Denmark
Phone +45 32 17 68 22

Maksuton pysäköinti on saatavilla.

Otathan yhteyttä etukäteen mahdollisista erityistarpeista.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Onko sinulla kysyttävää? Meillä on vastauksia.

TÄYTYYKÖ LIPPUVAHVISTUS TULOSTAA?

Ennen kierroksen alkua sinun tulee näyttää lippuvahvistus. Tilausvahvistus toimii lippunasi. Voit tulostaa sen tai näyttää suoraan puhelimeltasi.

MITEN PÄÄSEN LAKRITSITEHTAALLE JULKISILLA LIIKENNEVÄLINEILLÄ?

Käytä Google Mapsia tai Rejseplanen-sivustoa.

SAANKO AUTONI PARKKIIN LAKRITSITEHTAALLE?

Kaikki vierailijat voivat parkkeerata autonsa lakritsitehtaan alueella ilmaiseksi.

ONKO JOTAIN KÄYTÄNNÖN ASIOITA, JOTKA TULISI OTTAA HUOMIOON ENNEN KIERROKSEN ALKUA?

FACTORY EXPERIENCE -vieraat ovat tervetulleita sisään aikaisintaan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Kun vieraillemme lakritsituotannon puolella FACTORY EXPERIENCE -kierroksen aikana, kaikkien vieraiden tulee käyttää seuraavia vaatteita, jotka annetaan ennen kierroksen alkua: Tehdastakki, Hiusverkko Kenkäsuojukset. Ennen siirtymistä tuotantotiloihin vieraita pyydetään ottamaan pois kaikki korut: Korvakorut, kaulakorut, rannekorut, kellot ja sormukset. Jos kannat sormusta, jota et voi ottaa pois, annamme sinulla käytettäväksi hansikkaat. Hansikkaita tulee käyttää myös silloin, kun sinulla on akryylikynnet tai kynsilakkaa. Jos sinulla on näkyville jääviä lävistykskoruja, joita et voi irroittaa, annamme sinulle niiden peittämiseksi laastarin.