Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille
Tervetuloa Olet kirjautunut sisään.

TARINAMME

Tämä on tarina maailman pienimmästä lakritsitehtaasta ja erään miehen unelmasta saada koko maailma rakastamaan lakritsia.

ESITTELYSSÄ

HALU LUODA JOTAIN AINUTLAATUISTA

Yrittäjähenkiseen perheeseen syntyneenä Johan Bülow on aina tiennyt sydämessään haluavansa luoda jotain ainutlaatuista. Hän suuntasi intohimonsa ja huomionsa lakritsiin – pohjoismaiseen suosikkiin, jonka hän ei kokenut olevan riittävässä arvostuksessa ja joka ansaitsi tulla vakavasti otetuksi. Hän uhrasi paljon aikaa oppiakseen lakritsin valmistamisen salat kantapään kautta, ja vuonna 2007 hän oli viimein valmis keittämään, rullaamaan ja leikkaamaan ensimmäisen makeistuotteensa.
2007

ENSIMMÄInen tuote

Ensimmäinen Lakrids by Johan Bülow -myymälä avattiin 7.7.2007 Tanskan Svanekessa, Bornholmin saarella. Ideana oli valmistaa lakritsia myymälässä, jotta sen tuoksu leviäisi yli 100 metrin säteelle. Strategia osoittautui toimivaksi ja lakritsi myytiin loppuun kahdessa tunnissa. Viimeinen asiakas osti jopa maistiaiskulhon myymälän tiskiltä.

2008

ENSIMMÄINEN TEHDAS

Johan osti lakritsikoneen ja asensi sen vasta vuokraamaansa tehtaaseen Tanskan Taastrupissa, kasvattaen tuotantoa kysyntää vastaavaksi.


Täällä syntyivät lakritsit NO.1, NO.2, NO.3 ja NO.4.

2009

SUKLAAKUORRUTETTU LAKRITSI

Johan halusi tutkia gourmet-lakritsin mahdollisuuksia syvemmin ja päätti päällystää lakritsin suklaalla – yhdistelmä on ollut jo pitkään suosittu herkku Islannissa. 


Tanskassa ihmiset suhtautuivat ajatukseen aluksi epäilevästi, mutta pian ensimmäinen suklaapäällysteinen gourmet-lakritsi, A – THE ORIGINAL, näki päivänvalon. Gluteeniton makea lakritsiydin on kiedottu ylelliseen maitosuklaaseen ja kuorrutettu hienolla lakritsijauheella.

2017

VUOSIKYMMEN LAKRITSIA

Vaikka olemmekin vasta äskettäin juhlistaneet 10-vuotissyntymäpäiväämme, olemme vielä matkamme alussa. Visionamme on levittää rakkautta lakritsiin maailmanlaajuisella tasolla. 


Emme keskity ainoastaan makeisiin makuihin tai salmiakkilakritsiin, vaan rikkaaseen makujen kirjoon, joka saadaan aikaiseksi käyttämällä lakritsia mausteena. 

     Saamme maailman rakastamaan lakritsia, yksi pala kerrallaan.