Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille

TARVITSETKO APUA?

Etkö löydä vastauksia kysymyksiisi?

SUOSITELLUT ARTIKKELIT

Pakettisi pitäisi saapua perille alla mainitussa määrässä päiviä. Lähettipalveluissamme tapahtuu kuitenkin toisinaan viivästyksiä.

Tarkista sähköpostisi, josta löydät lähetysvahvistuksen ja seurantalinkin. Muista, että seurantatietojen päivittyminen voi kestää jopa 24-48 tuntia, ja koska lähetys tulee Tanskasta, jotkin seurantalinkit päivittyvät vasta, kun paketti saapuu kohdemaahan. Ole kärsivällinen päivitysten kanssa, erityisesti viikonloppuisin. Jos olet valinnut STANDARD SHIPPING -vaihtoehdon, pakettisi toimitusaika sen lähettämisen jälkeen on: Tanska: Enintään 4 arkipäivää. Norja: Enintään 9 arkipäivää Ruotsi: Enintään 7 työpäivää Saksa: Enintään 6 työpäivää Suomi: Enintään 10 työpäivää Yhdistynyt kuningaskunta: Enintään 7 työpäivää Manner-Eurooppa: Enintään 12 työpäivää Yhdysvallat: 2-4 työpäivää Muu maailma: enintään 14 arkipäivää.

Jos olet valinnut EXPRESS SHIPPING -vaihtoehdon, pakettisi toimitusaika sen lähettämisen jälkeen on:

Eurooppa: 1-3 arkipäivää Yhdysvallat: 2-4 arkipäivää Muu maailma: 2-4 arkipäivää

Kyllä. Saat toimitusvahvistussähköpostin, jossa on seurantalinkki, 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, soita asiakaspalveluumme numeroon +358753252880.

Tilaukset lähetetään varastostamme yleensä samana päivänä. Valitettavasti emme voi peruuttaa tilausta sen jälkeen, kun se on lähetetty.