Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille

SUSTAINABILITY

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että olemme äskettäin saaneet b corp -sertifikaatin Pohjoismaiden ensimmäisenä premium-makeisyrityksenä. B corp -yhtiönä liitymme Maailmanlaajuiseen yritysyhteisöön, joka täyttää korkeat sosiaaliset ja ympäristövaatimukset.

Mikä on B Corp -sertifikaatti?

B tarkoittaa hyötyä kaikille, ja B Corps ovat yrityksiä, jotka täyttävät korkeat vaatimukset verifioidusta sosiaalisesta ja ympäristöllisestä suorituskyvystä, julkisesta läpinäkyvyydestä ja laillisesta vastuusta voiton ja tarkoituksen tasapainottamiseksi.

Mitä merkitystä sillä on sinulle?

Se tarkoittaa, että valitsemalla LAKRIDS BY BÜLOW -merkin tuet yritystä, joka tarjoaa muutakin kuin herkullisia gourmet-lakritseja ja saa aikaan todellisen ja positiivisen muutoksen maailmassa. 


Kestävä kehitys on kaiken toimintamme ytimessä aina raaka-aineiden hankinnasta työntekijöidemme kohteluun ja sitoutumiseen paikallisiin yhteisöihin.

March is B Corp month

And with our recent certification, we are super proud to be part of the global B Corp community of businesses that meet high standards of social and environmental performance, transparency, and accountability, beyond profits.

LUONTO ON MEIDÄN TÄRKEIN TAVARAN TOIMITTAJA

Me LAKRIDS BY BÜLOW:lla uskomme, että yritysten pitäisi olla hyvään ohjaava voima, ja B Corp -sertifikaatti on täysin perusarvojemme mukainen. 


Tarinamme alusta vuodesta 2007 lähtien olemme asettaneet riman korkealle, haastaneet perinteiset toimintatavat emmekä ole koskaan jääneet paikoillemme. 


Synnyimme noudattamaan mantraa "vähemmän mutta paremmin", kun perustajamme Johan Bülow loi täysin uuden gourmet-lakritsin kategorian premium-makeisten alalle, ja siitä lähtien olemme pyrkineet tasoittamaan tietä ja vaikuttamaan alallamme.

AINESOSAT

Luonto on tärkein toimittajamme. Tuotteemme valmistetaan parhaista luonnollisista raaka-aineista: lakritsinjuurista kaakaopapuihin, Madagaskarin vaniljaan, paikallisen tanskalaisen tilan luomuchiliin ja metsästä poimittuihin marjoihin. 


Olemme syvästi riippuvaisia maailmanlaajuisesti terveestä ja kestävästä luonnosta, ja meidän on tehtävä kaikkemme huolehtiaksemme planeetastamme.

PAKKAUKSET

Vuonna 2019 siirryimme ensimmäisenä makeisyrityksenä maailmassa sataprosenttisesti kierrätettyihin ja kierrätettäviin (R-PET) muovipurkkipakkauksiin.

VASTUULLISET LAHJAPAKKAUKSET

Yritämme koko ajan vähentää pakkausmateriaalien määrää ja lisätä käyttämiemme materiaalien kestävyyttä. Lahjaratkaisumme on valmistettu 70-prosenttisesti kierrätetystä pahvista. 


Tyhjät pahvipakkaukset on hävitettävä vastuullisesti, ja pakkaus on erotettava muovialustasta.

SLOW CRAFTED -LUOMUVALIKOIMA

Vuonna 2021 esittelimme SLOW CRAFTED -luomuvalikoimamme kierrätetyissä lasipurkeissa, jotka on suunniteltu uudelleenkäytettäviksi. Vuonna 2022 vahvistimme valikoimaamme täyttöpusseilla pakkauskulutuksen vähentämiseksi. REFILL-täyttöpussit sisältävät 84 % vähemmän muovia verrattuna REGULAR-kierrätysmuovipurkkeihimme.