SUSTAINABLE LUXURY

MITÄ ON EKOLOGINEN KESTÄVYYS?

Kehitys, joka varmistaa nykyisten tarpeiden täyttymisen vaarantamatta sitä samaa tulevilta sukupolvilta


Materiaalien kierrätys vähentää jätteen määrää ja minimoi ympäristölle aikaansaadun vahingon. Meille tärkeintä on varmistaa ekologisesti kestävä tulevaisuus ja yritämme koko ajan optimoida työvaiheita ja pakkaamista, jotta niistä tulisi ekologisesti entistä kestävämpiä.

 

LUONTO ON MEIDÄN TÄRKEIN TAVARAN TOIMITTAJA

MEIDÄN TÄYTYY HOITAA TÄTÄ SUHDETTA. JOKA PÄIVÄ.

Tuotteemme on tehty kaikkein parhaimmista raaka-aineista; aina lakritsijuurista kaakaopapuihin, kenialaisen Kienin kylän kahvipavuista madagaskarilaiseen vaniljaan ja tanskalaisesta luomuchilistä käsinpoimituihin metsämustikoihin.


Olemme täysin riippuvaisia maailmanlaajuisesti terveestä ja kestävästä luonnosta. Meidän täytyy tehdä kaikki voitavamme huolehtiessamme planeetastamme.

NOUDATAMME YK:N GLOBAALEJA KESTÄVÄN KEHITYKSEN TAVOITTEITA

Vuonna 2015 maailman johtajat sopivat 17 globaalista tavoitteesta. Näiden tavoitteiden avulla saadaan maailmasta parempi vuoteen 2030 mennessä ja niihin lukeutuu mm. köyhyyden lopettaminen, epätasa-arvon vähentäminen ja ilmastonmuutoksen hidastaminen. Tavoitteet toimivat ohjenuorana ja nyt meidän kaikkien, hallituksen, yritysten ja yhteiskunnan, tehtävä on tehdä yhteistyötä, jotta saadaan rakennettua parempi tulevaisuus kaikille.

   

MIHIN VOIMME VAIKUTTAA?

LAKRIDS BY BÜLOW:lla keskitetään huomio kolmeen tavoitteeseen, johon meillä makeisvalmistajina on mahdollisuus todella vaikuttaa.

 

MÄÄRITTELY: Tämänhetkinen riippuvuutemme fossiilisista polttoaineista on ekologisesti kestämätöntä ja vahingollista planeetallemme ja tämän vuoksi meidän täytyy muuttaa tapoja, joilla tuotamme ja kulutamme energiaa. Uusien energiamuotojen käyttöönotto mahdollisimman nopeasti on erittäin tärkeää ilmastonmuutoksen hidastamiseksi, sillä ilmastonmuutos on suurin uhka maapallon elämälle.

 

MÄÄRITTELY: Planeettamme on tarjonnut meille runsaasti luonnonvaroja. Emme ole kuitenkaan käyttäneet niitä vastuullisesti ja tällä hetkellä kulutus ylittää planeetan keskokyvyn. Täytyy oppia kuluttamaan ja tuottamaan kestävällä tavalla, ja näin kumota planeetalle tehty vahinko.

 

MÄÄRITTELY: Saavutamme globaalit tavoitteet vain tekemällä yhteistyötä. Kansainväliset investoinnit ja tuki on tärkeää, jotta varmistamme innovatiivisen teknologian kehityksen, reilun kaupan ja markkinoille pääsyn, koskien erityisesti kehittyviä maita. Rakentaaksemme paremman maailman täytyy löytyä kannustusta, empatiaa, luovuutta, intohimoa ja ennen kaikkea yhteistyötä.

ALOITTEEMME

VIHREÄ ENERGIA

Vuodesta 2020 lähtien tuotantomme pyörii 100% vihreällä energialla. Huolimatta siitä, että tuotantomme on kaksinkertaistunut vuodesta 2016 vuoteen 2020 mennessä, olemme onnistuneet vähentämään tuotantoon liittyviä CO2-päästöjä samana ajanjaksona.

PAKKAAMINEN

Yritämme koko ajan vähentää pakkausmateriaalin määrää. Olemme vähentäneet pakkauksista aiheutuvia CO2-päästöjä 40%:lla vuodesta 2016 lähtien. Suurin vaikutus on ollut purkkimateriaalin vaihtamisella. Ensimmäisenä makeistuottajana maailmassa purkkiemme materiaali on 100% kierrätettyä ja kierrätettävää muovia.

VEDEN SÄÄSTÄMINEN

Olemme vähentäneet veden käyttöä per kilo 34%:lla vuodesta 2016. Syynä tähän on tehokkaampi puhdistus ja modernimpi välineistö.

JÄTTEEN HALLINNOINTI

Jätteen syntymistä ei voi täysin välttää, mutta sitä voi vähentää ja kierrättää. Mottomme on "vähemmän, mutta paremmin". Luksusmakeisten tuottajana olemme vastuussa massatuotannosta ja massakulutuksesta. Tuotteitamme ostetaan nautinnon vuoksi ja ne harvoin päätyvät jätteeksi. Olemme vähentäneet kiloa kohti syntyvän jätteen määrää 44%:lla vuodesta 2016 lähtien. Tämä on saavutettu yhtenäistämällä laatua, parantamalla lajittelua ja tehostamalla tuotantolinjoja.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Saavutamme tavoitteet ainoastaan tekemällä yhteistyötä. Yhteistyökumppanien valitseminen huolella ja läheisten suhteiden luominen on tärkeää kestävän kehityksen ja tulevaisuuden kannalta. Otamme tarkkaan selvää ainesosien alkuperästä ja valikoimme vain parhaat tuottajat, jotta varmistamme korkean laadun ja kestävän tuotantoketjun. Lisäksi käytämme yrityksenä saatua valtaa ja vaikuttamismahdollisuutta tarkkaan valikoitujen organisaatioiden ja projektien tukemiseen, joiden avulla vaikutetaan kestävän kehityksen globaalien tavoitteiden saavuttamiseen.

R-de-kors-logo
8792655 300x300
Calle

PAKKAAMINEN

UUDET PURKKIMME OVAT KIERRÄTETTYJÄ JA KIERRÄTETTÄVIÄ

Purkkimme on tehty 100% kierrätetystä materiaalista. Aiomme luopua metallin käytöstä purkkien sineteissä. Muovisinetti on tehty kierrättämättömästä muovista ja yritämme löytää kestävämmän ratkaisun tähän osaan pakkausta. Kun olet nauttinut lakritsisi ja purkki on tyhjä, kannustamme sinua suojelemaan planeettaamme ja lajittelemaan purkin muovikierrätykseen ja näin mahdollistamaan sille uuden elämän.

"Our jars have a past - by recycling you can give them a future"

  • Johan Bülow

VASTUULLISET LAHJAPAKKAUKSET

Yritämme koko ajan vähentää pakkausmateriaalin määrää. Lahjapakkauksemme on tehty 70% kierrätetystä pahvista. Tyhjä kartonkipakkaus tulee kierrättää oikein, lajittelemalla kartonki ja muovikansi erikseen.

   

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää? Meiltä löytyy vastaukset!

Onko LAKRIDS BY BÜLOW 100% vastuullisesti valmistettua?

Ei vielä, mutta kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta olisimme entistä ekologisempi yritys. Ensimmäinen tavoitteemme on valmistaa lahjapakkauksemme 100% kierrätetyistä materiaaleista.

Mitä ekologinen luksus tarkoittaa?

Termillä tarkoitamme sitä, että vaikka pyrimme ekologisuuteen - meidän ei tarvitse tinkiä laadusta. Voimme olla samaan aikaan ekologinen, ja tarjota korkealaatuisia tuotteita ja elämyksiä lakritsin parissa asiakkaillemme.

Mistä purkkimme on valmistettu?

Uudet purkkimme on valmistettu 100% kierrätetystä muovista (R-PET) ja aiomme poistaa metallisinetin pakkauksistamme. Kansi on kierrättämöntä muovia, mutta yritämme löytää ekologisemman ratkaisun tilalle.

How to recycle?

The empty jars and carton packages should be disposed of in a responsible manner and the carton should be separated from the plastic tray.