4 ANNOSTA
LAKRITSIKUORRUTE
50 g nestemäistä hunajaa |
100 ml balsamiviinietikkaa |
1 rkl. SYRUP - LIQUID LIQUORICE-siirappia |
VIIKUNAT
12 tuoretta viikunaaa |
200 g taleggio-juustoa |
LAKRITSIKUORRUTE
Sekoita hunaja, balsamiviinietikka ja lakritsisiirappi kattilassa ja anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia tai kunnes määrä on vähentynyt noin puolella. Anna kuorrutteen jäähtyä kokonaan.
VIIKUNAT
Leikkaa jokaisen viikunan yläosaan pieni risti. Aseta ne leivinpaperin päälle uuninkestävään vuokaan ja paista 200 asteessa 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
■ Leikkaa juusto 12 palaan. Painele juusto lämpimiin viikunoihin, asettele ne vadille tai lautaselle ja valuta päälle lakritsikastiketta. Tarjoile heti.