Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille

Love

Kaikki suodattimet
1 Tuotteet
Esittelyssä olevat tuotteet
Näytetään / 1
LIMITED EDITION

STRAWBERRIES & CREAM

Löydä punaisten kirpeiden mansikoiden, valkoisen pehmeänmakuisen kerman ja makean lakritsin tasapainoinen kokonaisuus. Valkosuklaa sitoo maut yhteen ja tarjoaa uskomattoman annoksen herkullista tanskalaista rakkautta.

LIMITED EDITION

PEACHES

Joidenkin mielestä persikat ovat hedelmien kuningattaria, ja ymmärrämme miksi. PEACHES yhdistää mehukkaiden persikoiden makeita vivahteita makeaan lakritsiytimeen, joka on peitetty pehmeällä valkosuklaalla ja häivähdyksellä passionhedelmää. Rapea sokerikuori viimeistelee herkun.

LIMITED EDITION

MIXED LOVE

Voiko koskaan LOVE liikaa? Meidän mielestämme ei, joten olemme keränneet kaiken rakkauden yhteen purkkiin. STRAWBERRIES & CREAM yhdistää kirpeät mansikat, pehmeän valkoisen kerman ja makean lakritsin PEACHES yhdistää mehukkaiden persikoiden makeat sävyt makeaan lakritsisii, joka on kruunattu pehmeällä valkosuklaalla ja ripauksella passionhedelmää.

LIMITED EDITION

LOVE SELECTION BOX

Makujen täyteinen lajitelma kaikkea, mitä sydän haluaa. Sydämenmuotoinen lajitelma on täydellinen lahjaidea. Se sisältää sekä suosittuja klassikoita että rajoitetun erän makuja:

  • A - THE ORIGINAL, D - SALT & CARAMEL,
  • F - DARK & SEA SALT, STRAWBERRY & CREAM,
  • FRUITY CARAMEL, WILD BLUEBERRY
  • & CLASSIC - SALTY CARAMEL.
suodattimet
Reset