Osterit sopivat hienosti yhteen pienen lakritsivivahteen kanssa.
VÄLIPALA TAI ALKURUOKA 2-4 HENKILÖLLE
12 osteria |
VINAIGRETTE |
2 rkl valkoviinietikkaa |
1 tl. SYRUP - LIQUID LIQUORICE-siirappia |
3 rkl hyvää oliiviöljyä |
1 rkl hienonnettua salottisipulia |
LISÄYKSET
Valinnainen: suolaa tai murskattua jäätä
Sitruunaviipaleita
■ Sekoita valkoviinietikka lakritsisiirapin, oliiviöljyn ja salottisipulin kanssa.
■ Avaa osterit ja tarjoile ne-mieluiten suolan tai murskatun jään päällä-vinaigretten ja sitruunaviipaleiden kera.
VINKKI: Osterit ovat yksi hienoimmista herkuista. Tarjoile niitä pienelle seurueelle tai aseta ne suurelle tarjottimelle jäiden kera ja anna vieraiden avata ne itse.