SUNNUNTAI, VIIMEINEN TILAISUUTESI: Ilmainen toimitus ja lisälahja!
10,00 €
Valkosuklaan ja salmiakkilakritsin uskalias yhdistelmä. Kun kermainen valkosuklaa sulaa suussasi, kiehtovat raakalakritsipalat paljastuvat kuorrutteen alta ja luovat täydellisen tasapainoisen makean ja suolaisuuden makuelämyksen.
0/5 tähteä
LAADUKKAAT AINESOSAT
Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat peräisin Tanskan ja koko maailman parhaimmilta toimittajilta!
Käyttämämme karkeajakoinen lakritsijauhe on valmistettu korkealaatuisista lakritsijuurista, jotka ovat peräisin Italiasta, Afganistanista ja Lähi-idästä. Juurien alkuperällä on merkitystä, sillä maaperällä ja lämpötilalla on suuri vaikutus lakritsijauheen makuun.
Käytämme aina tuotteissamme vain ja ainoastaan kaikkein korkealaatuisinta belgialaista valkosuklaata. Valkosuklaan maku on lempeä, suussasulava ja vaniljainen.
Salmiakki on ainutlaatuinen raaka-aine, jota käytetään erityisesti yhdessä lakritsin kanssa Pohjoismaissa. Sen kirpeä ja suolainen maku eroaa ruokasuolan mausta, joka on maultaan makean suolainen.
Pohjolan voimakas salmiakkilakritsi takaa räjähtävän makuelämyksen.