YLEISET TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ TIETOA

Lakrids by Johan Bülow Oy Stockmann Lakrids by Johan Bülow 1krs Aleksanterinkatu 52 00100 Helsinki Finland Org.nr. 2796128-2

S-posti: service@lakridsbybulow.fi Puhelin: +358 75 3252880 Perustamispäivä: 1/1 2010

MAKSU

Maksuvälineiksi hyväksymme seuraavat kortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express ja MobilePay.

Ylimääräisiä maksuja ei peritä tehdessäsi ostoksia sivustolla lakridsbybulow.fi Kun maksu veloitetaan tililtäsi lakridsbybulow.fi lähettää tuotteet sinulle. Tililtäsi ei koskaan veloiteta suurempaa summaa kuin se, jonka olet hyväksynyt kaupan yhteydessä.

Kaikki hinnat ilmoitetaan Euroina (EUR). Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta, ei kuitenkaan jo tehtyjen kauppojen osalta. Arvonlisäveroa ei palauteta toimitettaessa tuotteita EU:n ulkopuolelle. EU:n ulkopuolelle toimitettaessa tuotteiden hintoihin lisätään ylimääräiset lähetyskulut. Lakrids by Bülow A/S ei sitoudu maksamaan paikallisia veroja tai muita maksuja.

TOIMITUSHINNASTO

Suomi: 15 € Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksista

EU-maat: 15 € Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksista

EU: n ulkopuoliset maat: 15 € Ilmainen toimitus yli 70 euron ostoksista

HUOM: Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki paikalliset tullimaksut.

TOIMITUSAIKA

Osoitteet Suomessa: 5-10 arkipäivää. Osoitteet Tanskassa: 1-4 arkipäivää. Muut maat: 2-14 arkipäivää.

Huomionarvoista: Erityisen kiireisinä aikoina, akuuteissa sairaustapauksissa, UPS:n/Post Nordin sisäisten toimitusongelmien ja muiden vastaavien tilanteiden vuoksi toimitusajat saattavat olla tavanomaista pidemmät.

TRACK & TRACE

Saat aina seurantanumeron, jonka avulla voit seurata lähetyksesi kulkua.

JOS HALUAT PALAUTTAA OSTOKSESI PALAUTUSOIKEUS

Lakridsbybulow.fi-verkkokaupan ostoksilla on 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä alkaen, kun tuote on vastaanotettu.

Peruutusoikeus päättyy 14 päivän jälkeen siitä:

kun olet vastaanottanut tuotteen saat viimeisen tuotteen samaan aikaan tilatusta, mutta useassa erässä toimitettavasta tuote-erästä saat viimeisen osan tai tuotteen samaan aikaan tilatusta tuote-erästä, joka koostuu useammasta osasta. Sinun tulee viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta ilmoittaa meille, että haluat peruuttaa kaupan. Ilmoita asiasta sähköpostitse tai puhelimitse: service@lakridsbybulow.fi / 31 31 08 41. Ilmoita selvästi, että haluat käyttää tuotetta koskevaa palautusoikeutta. Voit myös käyttää palautuslomakettamme ja lähettää tuotteen paluupostissa. Lomake löytyy tästä:

Tuotetta ei voi palauttaa ilman palautusilmoituksen tekemistä.

PALAUTTAMINEN

Lähetä tilaamasi tuotteet meille viipymättä ja viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut haluavasi palauttaa tuotteet. Palautettavien tuotteiden lähetyskulut jäävät sinun maksettavaksesi. Palauttaessasi tuotteita sinun tulee huolehtia siitä, että ne on pakattu kunnolla. Tuotteiden ajoissa palauttaminen on myös sinun vastuullasi.

Palautusoikeus raukeaa, jos tuotetta ei voi terveys- ja hygieniasyistä enää palauttaa.

Tuotteiden palautusosoite on:

Postnord TPS A/S Nordhøj 12 4600 Køge Denmark Att: LAKRIDS BY BÜLOW

Sovittuasi asiasta ennakkoon voit palauttaa tuotteet myös yllä olevaan osoitteeseen ilmoittamalla siitä selkeästi.

PALAUTETTAVAN TUOTTEEN KUNTO

Vastaat tuotteen arvon mahdollisesta alenemisesta vain siltä osin, mikä johtuu muusta kuin pakkauksen välttämättömästä avaamisesta sen laadun toteamiseksi. Voit siis perehtyä tuotteeseen samalla tavalla kuin fyysisessä myymälässä.

Jos tuotetta on kokeiltu enemmän kuin edellä mainitussa kuvauksessa se luokitellaan käytetyksi, jolloin sinulle palautetaan vain tuotteen jälleenmyyntiarvoa koskeva hinta.

Saadaksesi takaisin koko myyntisumma sinun on toimittava samalla tavalla kuin toimisit fyysisessä myymälässä. Saat tutustua tuotteeseen, mutta et ottaa sitä käyttöön.

MYYNTISUMMAN PALAUTTAMINEN

Jos haluat perua kaupan, sinulle palautetaan koko myyntisumma. Mikäli palautettava tuote ei ole enää uudenveroinen, palautettavasta summasta vähennetään sen arvon alenemista vastaava määrä.

Jos käytät palautusoikeuttasi, palautamme sinulle viipymättä koko myyntisumman mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta muusta kuin tarjoamastamme edullisimmasta toimitustavasta aiheutuvia erikoiskustannuksia) viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olet ilmoittanut meille kaupan perumisesta. Palautamme myyntisumman samalla tavalla, jolla olet maksanut ostoksesi, ellei muusta ole erikseen sovittu.

Meillä on oikeus maksaa palautussumma vasta sitten, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen ellet ole sitä ennen toimittanut todisteita siitä, että tuote on matkalla.

MITÄ PALAUTUSTOIMITUKSEN PITÄÄ SISÄLTÄÄ?

Liitä mukaan kopio tilausvahvistuksesta. Toimitus sujuu nopeammin, jos liität mukaan yrityksemme palautuslomakkeen.

Huomioi, että emme hyväksy myöhässä lähetettyjä palautuksia.

REKLAMAATIOT

Ostoksiin voidaan soveltaa kauppalain poikkeustilanteita.

Tehdessäsi ostoksia lakridsbybulow.fi-verkkokaupassa sinulla on aina 24 kuukauden reklamaatio-oikeus. Sen perusteella tuote voidaan joko korjata tai vaihtaa, kauppa voidaan perua tai tuotteen hintaa voidaan alentaa tilanteesta riippuen.

Edellytyksenä on luonnollisesti, että reklamaatio on aiheellinen ja ettei tuotteessa oleva vika ole aiheutunut vääränlaisesta käytöstä tai muusta haitallisesta toiminnasta.

KUINKA NOPEASTI TULEE REKLAMOIDA?

Tuotteessa olevasta viasta tulee reklamoida “kohtuullisessa ajassa” sen jälkeen, kun vika on havaittu. Jos teet valituksen kahden kuukauden sisällä virheen havaitsemisesta, valitus on aiheellinen.

Pyydämme näissä tapauksissa ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: service@lakridsbybulow.fi

KORVAAMME KOHTUULLISET TOIMITUSKULUT

Jos reklamaatio on aiheellinen, korvaamme luonnollisesti (kohtuulliset) toimituskulut.

Lähetä tuotteet osoitteeseen Lakrids by Bülow A/S Attn: Kundeservice Sydholmen 5 2650 Hvidovre Danmark

LÄHETTÄESSÄSI MEILLE TUOTTEITA TARVITSEMME SEURAAVAT TIEDOT

Kun palautat tuotteen, ilmoita mahdollisimman yksityiskohtaisesti mikä siinä on vialla.

Huomioi, että emme hyväksy myöhässä lähetettyjä palautuksia/reklamaatioita.

Muista, että tuotteet täytyy aina palauttaa hyvin pakattuina. Muista myös pyytää lähetyksestä kuitti, jotta voimme korvata kulut sinulle.

VALITUKSET

Jos sinulla on valituksen aihetta ostamastasi tuotteesta, ota yhteys osoitteeseen service@lakridsbybulow.fi. Jos emme pääse sopimukseen asiasta, voit tehdä valituksen osoitteeseen:

Kuluttajavalitukset Carl Jacobsens vej 35 2500 Valby kfst@kfst.dk Puh. 41 71 50 00 kfst.dk

Voit myös käyttää EU-komission valitusportaalia verkossa. Tämä on kuitenkin aiheellista vain, jos asut Tanskan ulkopuolella. Valitusportaali löytyy osoitteesta: http://ec.europa.eu/consumers/odr/