LAKRIDS LOVERS LAB

LAKRITSIN YSTÄVIEN YHTEISÖ

OUR LATEST LAKRIDS LOVERS LAB PRODUCT

POWER SHAKE

Tässä LAKRIDS LOVERS -versiossa suosittu JOE & THE JUICEn Power Shake on suunniteltu uudestaan käyttäen tanskalaista gourmet-lakritsia. Nautiskele vaniljan, banaanin ja tuoreiden mansikoiden makeudesta, joka on yhdistetty makean lakritsin ja kiedottu täyteläiseen valkosuklaaseen ja rapeaan sokerikuoreen.

filters

Tuotteet

#PrimaryImage##2440#

BIRTHDAY CAKE

Keskikokoinen - 295g

19,00 €

CONNECT WITH MORE THAN 10.000 OTHER LAKRIDS LOVERS

INNOVATE

Tiedätkö voittoisan yhdistelmän lakritsia ja jotain muuta makua ja haluat meidän kokeilevan sitä? Lakrids Lovers Lab in sinun mahdollisuutesi saada äänesi kuuluviin.

CO-CREATE

Useamman kerran vuodessa lanseeraamme Lakrids Lovers Lab -tuotteita, joista keräämme palautetta ja joiden pohjalta saattaa jonain päivänä syntyä tuotteita pysyvään valikoimaamme.

CONNECT

Ole yhteydessä meihin ja muihin lakritsin ystäviin muualta maailmasta. Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus saada kutsu tehtaaseemme ja ottaa osaa muihin hauskoihin juttuihin meidän kanssamme.

ABOUT THE LAKRIDS LOVERS LAB

The purpose of this group is to get even closer to our community and invite all you liquorice lovers out there to take part in shaping the future of Lakrids by Bülow.

We hope you will post all the input and questions you may have to our product - everything from design to taste and sustainability profile - so we can continue to improve and together succeed with our mission - to make the world love liquorice!

Furthermore, we will ask for your opinions on everything from taste and design to which stories you would like to hear.

You will also have the opportunity to get invited to the factory and participate in focus groups, surveys, events etc. and we promise small perks along the way.

LLL PRODUCTS PROCESS

Several times a year we launch Lakrids Lovers Lab products and we hope you want to help us with determining the fate of each product. Each product is available for a limited time and by gathering your feedback, you help us decide what each product’s future will hold.

SKANNAA JA JAA MIELIPITEESI

Jokaisessa tuotteessa on QR-koodi, joka johtaa mielipidekyselyyn, koska haluamme kuulla mielipiteenne!

OUR VERY SPECIAL

MEIDÄN LAKRIDS LOVERS LAB -ERIKOISUUDET

DARK & SEA SALT

Vuonna 2018 esittelimme ensimmäisen Lakrids Lovers Lab-tuotteen! Silloin sen nimike oli VARIANT DCMA_1 ja nyt se on DARK & SEA SALT. Ensiesittelyn jälkeen se on on ollut saatavilla kaksi kertaa talvimakuna ja nyt pysyvänä tuotteena F - DARK & SEA SALT.

CHOCOLATEY

Vuonna 2018 lanseerasimme ensimmäisen vegaanisella suklaalla päällystetyn lakritsin. Makea lakritsisisus oli päällystetty kookosmaidosta tehdyllä suklaalla ja hienojakoisella lakritsijauheella. Kesti pitkään kehitellä kasviperäinen tuote, jossa ei tingitä laatuvaatimuksistamme. Kun saimme sellaisen viimein aikaan, pyysimme yhteisöämme antamaan palautetta.

SLOW CRAFTED STICKS

STICKS-patukat ovat nyt osa pysyvää valikoimaamme, mutta ne aloittivat tiensä Lakrids Lovers Lab -tuotteina! Yhteisöltä saamamme palautteen ansiosta meidän ei tarvinnut tehdä muutoksia makuun, vaan muovipakkaukseen. Vähensimme pakkauksessa käytettävän materiaalin määrää ja vaihdoimme muovin kasviperäiseen materiaaliin. STICKS-patukoista tuli osa pysyvää valikoimaa.

STAUNING STICKS

Halusimme kerätä yhteen viskin ja lakritsin ystävät. STAUNING STICK BOX koostui neljästä patukasta, jotka olivat viskivahvuudeltaan 0%, 5%, 10% ja 15% ja niissä käytetty viski oli Stauning "Curious" New Make Whisky. Jokainen STICK edusti uutta ja huolellisesti valmistettua viskin ja lakritsin sekoitusta. Pyysimme teitä kertomaan, mikä patukoista oli suosikkinne. Pakkauksesta löytyi QR-koodi, jonka kautta pääsi mielipidekyselyyn.

TWISTED BANANA

Tämä ihastuttava yhdistelmä banaania, salmiakkilakritsia, kermaista valkosuklaata ja raakalakujauhetta vei monelta jalat alta. Annoimme suositulle makealle banaanille ainutlaatuisen säväyksen. Anna banaaniyhdistelmän viedä jalat alta, kunhan et unohda lakritsijuuriasi.

D DUEL

Rakastamme uusien makujen luomista, mutta meistä on mahtavaa myöskin parannella nykyistä makuvalikoimaamme huolimatta tuotteiden suosiosta. D - SALT & CARAMEL DUEL -paketti sisältää kaksi versiota suositusta suklaapäällysteisestä D - SALT & CARAMEL -lakritsistamme.

SALT & SUGAR

Rakastettu Halloween-maku vuodelta 2016 teki paluun kunnon lakritsin ystävien iloksi. SALT& SUGAR -maun paluuta oli odotettu kovasti. Tuotteessa oli makea sisus, mutta rapea sokerikuori oli terästetty vahvalla salmiakilla. Suolan ja makean yhdistelmä luo ainutlaatuisen makutuntemuksen ja näiden makupalojen pehmeä ja sitkeä tekstuuri oli jälleen kerran hitti.

CARAMEL DATE

Aika nauttia yllättävän herkullisesta yhdistelmästä luonnon makeisia. Orgaaniset Deglet Nour -taatelit orgaanisella ja karamellimaisella SLOW CRAFTED -lakritsiytimellä takaavat uskomattoman kermaisen ja ylellisen kokemuksen. Antaaksemme makeudelle hieman särmää, lisäsimme joukkoon rapeita Maldon-merisuolahiutaleita.

DARK TRUFFLE

Tuplasuklaa on yhtä kuin kaksinkertainen nautinto. Keskellä orgaanista SLOW CRAFTED -lakritsia, joka on päällystetty suussa sulavalla maitosuklaalla, jonka päällä on ohut kerros hedelmäistä tummaa suklaata. Tuotteet on viimeistelty runsaalla ja intensiivisellä kaakaojauheella, joka korostaa suklaan syvää ja ihastuttavaa makua.

VANILLA MANGO

Eksoottinen yhdistelmä makeaa ja hedelmää, joka antaa sinulle todellisen tunteen matkasta maailman ympäri. Aistikkaan karamellimainen ydin orgaanista SLOW CRAFTED -lakritsia, jota ympäröi kermainen valkosuklaa sekä tuoreet ja hedelmäiset Alphonso-mangon ja makeat Bourbon-vaniljan vivahteet.

LEMON CUSTARD

Tutustu tuoreen ja mehukkaan sitruunan makuun viettelevällä suolaisella lakritsikeskuksella, pyöriteltynä herkullisessa valkosuklaassa, kermassa ja vaniljassa. Tämä resepti on aistillinen tulkinta kuluttajan ehdotuksesta.

MILK & HONEY

Hemmottele itseäsi MILK & HONEY -maulla, jossa yhdistyvät luonnon kulta ja ainutlaatuinen SLOW CRAFTED -lakritsiydin. Mehiläiset ja niiden tuottama makea ihmeaine ovat aina kiehtoneet meitä. Olemmekin kokeilleet erityistä SLOW CRAFTED -reseptiä, joka sisältää paikallisen tanskalaisen valmistajan luomuhunajaa. Anna tämän samettiseen kinuskisuuteen kiedotun pehmeän maitosuklaan ja merisuolahiutaleiden muodostaman makuelämyksen viedä sinut luontoon ja pörräävien mehiläisten luo.