TUMMASUKLAISET LAKRITSIKEKSIT

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ainesosat

  • 150 g pehmennettyä voita
  • 250 g ruokosokeria
  • 75 g ruskeaa sokeria
  • 2 munaa
  • 1 pieni tl suolaa
  • 300 g vehnäjauhoja
  • 5-6 tl raakaa lakritsijauhetta
  • 75 g paahdettuja manteleita
  • karkeasti hienonnettuna
  • 120 g tummaa suklaata
  • karkeasti hienonnettu

Arvioitu aika

    Ohjeet

    Annoskoko: noin 20 keksiä

    Sekoita pehmennetty voi, ruokosokeri ja ruskea sokeri huolellisesti keskenään. Lisää munat yksitellen huolellisesti sekoittaen. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Esilämmitä uuni 200 °C:een. Aseta leivinpaperi uunipellin päälle ja lusikoi seos kahdella lusikalla. Varmista, että jokaisen seoslusikallisen välissä on runsaasti tilaa. Paista keksejä esilämmitetyssä uunissa noin 8-9 minuuttia. Tarkkaile niitä koko ajan. Poista keksit uunista ennen kuin niistä tulee liian tummia (muuten lakritsin maku ei ole yhtä voimakas) ja anna niiden jäähtyä.