Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille
Resepti

Tummasuklaiset lakritsikeksit

Lakrids By Bülow, 11.04.2024
Tummasuklaiset lakritsikeksit

Ainesosat

150 g pehmennettyä voita
250 g ruokosokeria
75 g ruskeaa sokeria
2 munaa
1 pieni tl suolaa
300 g vehnäjauhoja
5-6 tl raakaa lakritsijauhetta
75 g paahdettuja manteleita, karkeasti hienonnettuna
120 g tummaa suklaata, karkeasti hienonnettu

Ohjeet 

Annoskoko: noin 20 keksiä

Sekoita pehmennetty voi, ruokosokeri ja ruskea sokeri huolellisesti keskenään. Lisää munat yksitellen huolellisesti sekoittaen. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Esilämmitä uuni 200 °C:een. Aseta leivinpaperi uunipellin päälle ja lusikoi seos kahdella lusikalla. Varmista, että jokaisen seoslusikallisen välissä on runsaasti tilaa. Paista keksejä esilämmitetyssä uunissa noin 8-9 minuuttia. Tarkkaile niitä koko ajan. Poista keksit uunista ennen kuin niistä tulee liian tummia (muuten lakritsin maku ei ole yhtä voimakas) ja anna niiden jäähtyä.