Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille
Resepti

Marsipaanikakku lakritsilla

Lakrids By Bülow, 11.04.2024
Marsipaanikakku lakritsilla

Ainesosat

350 g marsipaania
175 g sokeria
40 g Salty Liquorice Syrup -lakusiirappilla
15 g munanvalkuaista
5 g Raw Liquorice Powder -lakritsijauhetta
Valkosuklaata
Kuivattuja vadelmia

Ohjeet 

Sekoita marsipaani ja sokeri keskenään tehosekoittimella. Kaada munanvalkuaiset hitaasti seokseen ja lisää lakritsisiirappi joukkoon. Jaa taikina pieniksi 40 g:n paloiksi ja muotoile niistä vanne. Ripottele paloihin lakritsijauhetta ja paista niitä 230 asteessa ylä- ja alalämmöllä noin 10 minuuttia. Anna kakkupalojen jäähtyä ja dippaa ne sen jälkeen valkosuklaaseen ja kuivattuihin vadelmiin.