MARSIPAANIKAKKU LAKRITSILLA

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ainesosat

  • 350 g marsipaania
  • 175 g sokeria
  • 40 g Salty Liquorice Syrup -lakusiirapilla
  • 15 g munanvalkuaista
  • 5 g Raw Liquorice Powder -lakritsijauhetta
  • Valkosuklaata
  • Kuivattuja vadelmia

Arvioitu aika

    Ohjeet

    Sekoita marsipaani ja sokeri keskenään tehosekoittimella. Kaada munanvalkuaiset hitaasti seokseen ja lisää lakritsisiirappi joukkoon. Jaa taikina pieniksi 40 g:n paloiksi ja muotoile niistä vanne. Ripottele paloihin lakritsijauhetta ja paista niitä 230 asteessa ylä- ja alalämmöllä noin 10 minuuttia. Anna kakkupalojen jäähtyä ja dippaa ne sen jälkeen valkosuklaaseen ja kuivattuihin vadelmiin.