Ainesosat
2 dl sokeria |
1/2 dl vettä |
Juicen from about 6 lemons (1 sitruunan mehu) |
Zest from half a lemon (puolikkaan sitruunan kuori) |
4 cl vodkaa (to taste) |
Kokonaisaika: 20 minuuttia
Ohjeet
Aloita kuorimalla sitruuna terävällä veitsellä. Käytä luomusitruunaa, sillä kuori käytetään. Lisää sitruunankuori vodkaan. Purista sitruunamehu sokerin päälle. Sekoita ja anna vetäytyä, kunnes sokeri on liuennut. Sekoita seos vodkan joukkoon ja siirrä lasipurkkiin. Jätä huoneenlämpöön 24 tunnin ajaksi, jäähdytä ja tarjoile proseccon kera.
Haluatko kokeilla kuuluisan kokin Niklas Ekstedtin Limoncello resepti? Hanki yksi Slow Crafted purkeistamme helpottamaan prosessia.