Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille
Artikla haastattelut

Ideasta todellisuuteen: miten luomme uusia makuja?

Lakrids By Bülow, 11.04.2024
Ideasta todellisuuteen: miten luomme uusia makuja?

Kun on kyse uusien ja jännittävien makuyhdistelmien luomisesta lakritsin kanssa, pyrimme aina laajentamaan mahdollisen rajoja!

Uuden lakritsimakun luominen alkaa ideasta. Se voi saada inspiraationsa uudesta sesongista, lakritsin ystäviemme pyynnöistä, trendistä tai yksinkertaisesti luovan tiimimme uteliaisuudesta kokeilla jotain uutta. Kun idea on syntynyt, tiimimme - perustajamme ja luova johtajamme Johan Bülow ja tuotekehityspäällikkö Fransisca - alkaa kokeilla eri ainesosia ja tekniikoita uuden reseptin luomiseksi sekä antaa makutestejä makupaneelimme LAKRIDS LOVERS jäsenille saadakseen palautetta.

Etsimme aina uusia ja mielenkiintoisia raaka-aineita resepteihimme, eksoottisista mausteista hedelmiin ja marjoihin. Pyrimme myös käyttämään luomuraaka-aineita aina kun mahdollista.

Kun uusi maku on luotu, se käy läpi testausprosessin, jolla varmistetaan, että se täyttää makua, koostumusta ja ulkonäköä koskevat vaatimuksemme. Emme koskaan halua tinkiä hyvästä laadusta. Ensin testaamme tuotetta pienessä erässä, joka valmistetaan Creative Lab -laboratoriossamme, ja sitten yritämme valmistaa makua isossa erässä tehtaallamme. Vasta kun tuote on läpäissyt tämän prosessin, se on valmis esiteltäväksi virallisesti maailmalle.

Uusien makujen luominen LAKRIDS BY BÜLOW'ssa on kokeilujen, luovuuden ja yksityiskohtien huomioimisen, mutta ennen kaikkea hauskanpidon matka!

Haluaisitko liittyä makupaneeliimme ja olla mukana tekemässä päätöksiä uusista mauista? Tule osaksi LAKRIDS LOVERS täällä!