Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille
Artikla haastattelut

5 yllättävää makuyhdistelmää, joita et uskonut olevan mahdollisia

Lakrids By Bülow, 11.04.2024
5 yllättävää makuyhdistelmää, joita et uskonut olevan mahdollisia

LAKRIDS BY BÜLOWlla kokeilemme jatkuvasti uusia jännittäviä makuyhdistelmiä luovassa laboratoriossamme. Tuotekehityspäällikkömme Fransisca on esitellyt meille monia ainutlaatuisia suklaan ja lakritsin yhdistelmiä, joiden tuloksena on syntynyt todella yllättäviä ja herkullisia herkkuja. Tässä on muutamia niistä!

1. LAKRITSI JA RUUSUT

Esittelimme CRISPY ROSE -lakritsimme, joka on valmistettu yksinomaan arabimarkkinoille, joitakin vuosia sitten. Viettelevä yhdistelmä valkoista suklaata, kermaista jogurttia ja makeaa, hienointa gourmet-lakritsia sisältävää ydintä. Aidot ruusun terälehdet, mansikka ja punaherukka muodostavat maagisen liiton, kun ruusun makeus korostaa hedelmien kukkaisia sävyjä.


2. LAKRITSI JA SYNTYMÄPÄIVÄKAKKU

Suosikkijuhlamme ovat syntymäpäivät - ja mitä ovat syntymäpäivät ilman kakkua? Vuonna 2022 lanseerasimme hauskan ja leikkisän LAKRIDS LOVERS rajoitetun painoksen, BIRTHDAY CAKE. Tätä makua varten jaoimme tulkintamme perinteisestä tanskalaisesta kerroskakusta, jossa on kermaa, hedelmiä ja ripottelua; täyteläinen maku kermasta, vaniljasta ja mansikan ja ananaksen hedelmäisistä sävyistä yhdistettynä makeaan lakritsaan, ja kaikki tämä on pyöräytetty pehmeään valkosuklaaseen. Ja tietysti paljon ripotteluja.


3. LAKRITSI JA CHILI

Lakritsi ja chili on makuyhdistelmä, joka on suositumpi kuin luuletkaan; niin suosittu, että 4 - HABANERO on ansainnut paikkansa Classic-valikoimassamme. Tämä saattaa kuulostaa epätavalliselta yhdistelmältä, mutta makea lakritsi yhdistettynä raikkaaseen habanero chiliin on hyvä esimerkki siitä, miten kaksi luonnonvoimaa voi luoda uuden makuelämyksen. Valmistaudu tuliseen mutta harmoniseen puraisuun.


4. LAKRITSI JA HAPAN KARKKI

Täysin uutena asiana testasimme odottamatonta yhdistelmää 3 - RED lakritsi ja hapan karkki makupaneelissamme, LAKRIDS LOVERS vuonna 2022. Tuloksena oli SOUR STRAWBERRY. Kuvittele vastapoimittuja vihreitä mansikoita yhdessä hienon punaisen lakritsin kanssa makeassa, hedelmäisessä puraisussa. Nauti, kuinka raikkaiden, vihreiden mansikoiden raikkaat ja happamat sävyt ovat täydellisessä tasapainossa pureskeltavan punaisen lakritsin kanssa, ja kaikki tämä on sekoitettu silkkiseen valkoiseen suklaaseen ja rapeaan, vihreään sokerikuoreen, joka antaa lisähapokkuutta.


5. LAKRITSI JA MINTTU

Minttu ja suklaa on makuyhdistelmä, joka on ollut käytössä jo monta vuotta, ja vaikka monet pitävät siitä yleisesti ottaen, se voi olla myös kiistanalainen - varsinkin kun se yhdistetään lakritsin kanssa. Otettuamme tämän makuyhdistelmän käyttöön ensimmäistä kertaa vuonna 2019 monet pyysivät kuitenkin, että palauttaisimme lakritsin ja mintun yhdistelmän. CRISPY MINT on osa 2022 WINTER -mallistoamme - makea lakritsi yhdistettynä pehmeään maitosuklaaseen, jossa on ripaus minttua. Rapea kuori valkoista kuohuvaa sokeria saa sinut ajattelemaan valkoista, juuri.

Olemme vuosien varrella luoneet monia makuja, jotka varmasti yllättävät ja ilahduttavat jokaista, joka niitä maistaa, yhdistämällä suklaan ja lakritsin klassisia makuja odottamattomilla tavoilla. Olitpa sitten suklaan ystävä tai lakritsifani, on olemassa makuyhdistelmä, joka sopii sinun makuusi!

Kehitämme jatkuvasti rajoitetun painoksen makuja. Jos haluat tutustua uusiin ja jännittäviin rajoitetun erän makuihin, voit tehdä sen täällä! Voit myös liittyä LAKRIDS LOVERS -ryhmään ja vaikuttaa tuleviin makuihimme!