Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille
Artikla haastattelut

5 asiaa, jotka voit kokea lakritsitehtaallamme

Lakrids By Bülow, 10.04.2024
5 asiaa, jotka voit kokea lakritsitehtaallamme

Tiesitkö, että voit vierailla lakritsitehtaallamme aivan Kööpenhaminan ulkopuolella? Kun vierailet tehtaalla, asiantuntevat oppaamme vievät sinut ainutlaatuiselle tehdaskierrokselle. Siellä kaikki aistisi aktivoituvat heti, kun astut ovesta sisään. Katso alta pieni esimakua siitä, mitä koet!

1. MAISTELE LÄMMINTÄ JA TUORETTA GOURMET-LAKRITSIA. Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus maistaa lakritsia suoraan lakritsa-automaatista. Tuore ja vielä hyvin lämmin lakritsi on maku, jonka takaamme jättävän sinut kaipaamaan lisää.

2. OPPIA, MITEN LAKRITSIA VALMISTETAAN. Oppaamme opastavat sinut koko tehtaan läpi ja selittävät kaikki mahdolliset yksityiskohdat ja tosiasiat lakritsin valmistuksessa. Kyseessä on monivaiheinen prosessi, joka alkaa lakritsikoneesta. Oletko koskaan nähnyt sellaista?

3. KATSO, MITEN VALMISTAMME ERI MAKUJA SUKLAAKUORRUTETUSTA LAKRITSISTA. Monet LAKRIDS BY BÜLOW -lakritsit on päällystetty suklaalla, mikä tehdään tehtaalla. Tuotantohenkilökunta vie sinut pinnoituspannuillemme ja näyttää, miten suklaa kaadetaan lakritsin päälle ja miten saadaan aikaan pyöreä muoto.

4. KOE LUOMUOSASTOMME, JOSSA LAKRITSIKOKIT VALMISTAVAT LAKRITSIMASSAN KÄSITYÖNÄ. SLOW CRAFTED -lakritsimme valmistus kestää 4 tuntia ja on pitkä käsityöprosessi, jonka päätteeksi lakritsi on erittäin ainutlaatuisen makuista ja koostumukseltaan ainutlaatuista. Tämän maun hiomiseen kului 15 vuotta, ja tietysti pääset myös nauttimaan siitä kierroksellasi.


5. OPI, MITÄ TEEMME LUOVASSA LABORATORIOSSAMME. Kierroksen loppupuolella sinulla saattaa olla mahdollisuus tavata nainen verhon takana, joka kehittää uusia ja jännittäviä makuja. Täällä sinulla on myös mahdollisuus kirjoittaa mielipiteitäsi ja ideoitasi uusista mauista, joita meidän pitäisi mielestäsi tutkia.

Toivomme todella toivottaa sinut tervetulleeksi FACTORY EXPERIENCE -elämykseen. Hanki lippusi täältä!