Ilmainen EU toimitus yli 50 € tilauksille

Ravitsemus ja laatu

Tuotteen säilyvyysajan näet pakkauksen parasta ennen -kentästä. Kaikkien rapeiden sokerikuoristen lakritsiemme viimeinen käyttöpäivämäärä on 14 kuukautta valmistuspäivästä, muiden tuotteidemme viimeinen käyttöpäivämäärä on 10 kuukautta. Niitä on säilytettävä kuivassa, ei liian kuumassa tilassa.

Emme toimita tuotteita, joiden jäljellä oleva säilyvyysaika on alle kolme kuukautta.

SLOW CRAFTED & LUOMU -patukkamme ovat vegaaniystävällisiä.

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole vegaanisella suklaalla päällystettyä lakritsia. Haluamme kuitenkin kokeilla sitä tulevaisuudessa.

Kyllä, kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, sillä lakritsi valmistetaan riisijauhosta.

Kasvissyönti voidaan määritellä monella eri tavalla, joten lähtökohtana suosittelemme lukemaan ainesosat, jotka on lueteltu sekä verkkosivumme tuotesivun alareunassa että tietysti itse tuotteen etiketissä. Suklaakuorrutetut lakritsit sisältävät maitosuklaata, joten luokittelemme ne lakto-vegetaarisiksi.

Lakritsipallon kalorisisältö vaihtelee tuotteittain käytetyistä ainesosista riippuen. Keskimäärin yksi lakritsipallo sisältää 25–30 kaloria. 

Voit laskea tarkan kalorimäärän katsomalla tuotesivun ainesosalistaa. Siellä voit myös katsoa kalorisisältöä 100 grammaa kohden.

Ei, tuotteemme eivät sisällä minkääntyyppistä liivatetta.

Pyrimme aina löytämään tapoja parantaa tuotteitamme ja vastata eri ruokavalioiden tarpeisiin. Tällä hetkellä emme tarjoa sokerittomia tuotteita voidaksemme ylläpitää laatunormimme ja lakritsimme uskomattoman maun. 

Haluamme kuitenkin testata sokerittomia vaihtoehtoja enemmän tulevaisuudessa.