PAAHDETUT LAKRITSIMANTELIT


AINEKSET
  • 100 g manteleita
  • 85 g sokeria
  • 0,5 dl vettä
  • 1 tl karkeajakoista lakritsijauhetta
  • 1 rkl makeaa lakritsisiirappia tai salmiakkisiirappia​

OHJEET

Laita kaikki ainekset paistinpannulle tai paksupohjaiseen kattilaan, ja kiehauta korkealla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen. Kun nesteet ovat haihtuneet seoksesta, levitä mantelit tasaisesti leivinpaperille. Älä pelkää, jos mantelit ovat kiinnittyneet toisiinsa - jäähdyttyään viisi minuuttia ne voidaan irroittaa helposti toisistaan. Voit nauttia lakritsimantelit joko lämpiminä tai jäähtyneinä.

 

Lisää tuote
{{currentItem.AddedQuantity}} Tuote/tuotteet lisätty ostoskoriin
{{currentItem.CartObject.ProductName}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}}
Ostoskorin loppusumma {{basket.FormattedProductsTotal}}
Ostoskoriin Shoppaile lisää
Tuote on poistettu ostoskoristasi