CUISINE

Transform your cooking with liquorice

Lakritsi sopii moneen, mutta oletko kokeillut sitä ruoanlaitossa? Valitse erilaisista luomulakritsijauheista ja -siirapeista käytettäväksi makeisiin ja maittaviin ruokiin. Mausteena lakritsia tulisi käyttää yhtä varovaisesti kuin suolaa. Liian suuri määrä suolaa voi pilata maukkaan aterian, ja sama koskee lakritsia – pieni määrä riittää hyvin.

Käyttäessäsi lakritsia ainesosana ruoanlaitossa voit valita hienon ja karkean väliltä. Hienoksi jauhettu sopii yleismausteeksi ruokiin tai jopa jälkiruokien ja kakkujen päälle. Karkea versio sopii parhaiten jälkiruokien tai kakkujen päälle, halutessasi lisätä annokseen hieman rakennetta.

Lakritsisiirappi sopii erinomaisesti pirtelöihin ja juomiin, ja tietysti jäätelön päälle. Siirappia on saatavana eri versioina - makea, suolainen, hyvin suolainen ja bourbon-vaniljan makuinen. Lakritsin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Jos kaipaat inspiraatiota lakritsin käyttöön ruoanlaitossa, napsauta tästä.