LAKRIDS BERRY CRUMBLE

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ainesosat

  • 100 g vehnäjauhoja
  • 100 g pehmeää voita
  • 50 g kaurahiutaleita
  • 50 g manteleita
  • 1 tl vaniljaa
  • 1 rkl RAW LIQUORICE POWDER -jauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 175 g vadelmia
  • 175 g mustaherukoita
  • 175 g mustikoita
  • 100 rkl SWEET LIQUORICE SYRUP -siirappia

Arvioitu aika

    Ohjeet

    Crumblen valmistus:

    • 100 g vehnäjauhoja • 100 g pehmeää voita • 50 g kaurahiutaleita • 50 g manteleita • 1 tl vaniljaa • 1 rkl RAW LIQUORICE POWDER -jauhetta • 1 tl suolaa

    Leikkaa mantelit puoliksi. Sekoita seuraavaksi kaikki ainekset kulhoon ja alusta taikina.

    Piirakan valmistus:

    • 175 g vadelmia • 175 g mustaherukoita • 175 g mustikoita • 100 rkl SWEET LIQUORICE SYRUP -siirappia

    Sekoita kaikki marjat ja SWEET LIQUORICE SYRUP -siirappi yhteen piirakkavadissa. Asettele päälle nokareita alustetusta taikinasta. Paista 30-40 minuuttia 175 °C:ssa.