KARHUNVATUKKAMUFFINSIT LAKRITSILLA

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ainesosat

  • 2 kananmunaa
  • 200 g sokeria
  • 150 g voita
  • 1 dl luonnonjogurttia
  • 175 g vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 tl FINE LIQUORICE POWDER -jauhetta
  • 1 tl karkeaa suolaa
  • 130 g tuoreita karhunvatukoita
  • 1 pullollinen SWEET LIQUORICE SYRUP -siirappia

Arvioitu aika

    Ohjeet

    Valmistus: Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voi ja sokeri vispataan yhteen, kunnes väri on valkoinen. Lisää seokseen kananmunat ja vatkaa ne yhteen. Lisää seuraavaksi jogurtti ja vatkaa ne yhteen. Ota uusi kulho ja sekoita leivinjauhe, jauhot ja FINE LIQUORICE POWDER -jauhe.Sekoita kahden kulhon ainekset yhteen, lisäämällä jauhe siivilän lävitse. Sekoita molemmat seokset yhteen, ja lisää tuoreet karhunvatukat. Täytä seos muffinsivuokiin ja täytä vuoasta noin 2/3. Paina muffinsivuokien keskelle syvennys ja kaada siihen vähän SWEET LIQUORICE SYRUP -siirappia. Täytä jäljelle jäänyt 1/3 muffinivuoasta seoksella. Paista 175*C:ssa 15-20 minuuttia kunnes väri on vaaleanruskea. Anna muffinien jäähtyä ja tarjoile! Voit halutessasi koristella ripauksella tomusokeria tai lakritsi-voikreemillä.

    Lakritsi-voikreemin valmistus: 150 g voita vatkataan yhdessä 125 g tomusokerin ja 15 g FINE LIQUOICE POWDER -jauheen kanssa.